Notícies del Col·legi

S’HA DE PROFESSIONALITZAR LA DIRECCIÓ PÚBLICA? HO DEBATEM AL PODCAST ‘LA MIRADA DEL COLPIS’

El 10 de novembre de 2021 vam inaugurar els podcasts ‘La mirada del Colpis’ amb un debat molt habitual els darrers anys: s’ha de professionalitzar la gestió pública?. Què passa amb la confiança política amb la que habitualment s’anomenen els alts càrrecs? Com es regula la figura de la direcció pública? Com i qui avalua la feina dels directors i gestors públics? S’ha d’acomiadar a qui no arribi als objectius previstos? I la retribució, com hauria de ser? Preguntes, dubtes, debats i discussions habituals entre els propis funcionaris i també entre els ciutadans i ciutadanes. 

Dins el col·lectiu de politòlegs i sociòlegs cada cop hi ha més partidaris de l’especialització dels càrrecs directius institucionals i polítics dins l’Administració Pública.
De tot plegat en parlem amb Jordi Pacheco, doctor en dret i llicenciat en ciències polítiques i sociologia i degà del Colpis. Amb la col·legiada Marta Felip, llicenciada en ciències polítiques i secretària de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries i amb el col·legiat Jesús Palomar, politòleg i professor de Ciències Polítiques a la Universitat de Barcelona. Condueix i modera el programa el col·legiat i politòleg, Aran Solé, als estudis de Marina Ràdio.

Últimes notícies

KIT DIGITAL PER A AUTÒNOMS I EMPRESES 

KIT DIGITAL PER A AUTÒNOMS I EMPRESES 

L’Institut d’Estudis de l’Autogovern, l’Associació Catalana de Ciència Política i el Colpis organitzem aquest seminari sobre els elements clau per a un disseny electoral.

read more
Share This