Notícies del Col·legi

SIGNEM UN CONVENI DE COL·LABORACIÓ AMB EL CONSELL DE TREBALL ECONÒMIC I SOCIAL

El Col·legi i el Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya hem signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu d’establir un marc institucional de cooperació i col·laboració per a la realització i difusió d’activitats i projectes d’investigació. 

Així, gràcies a aquest acord, ambdues entitats treballarem en l’intercanvi d’informació d’interès comú, l’accés al fons documentals i l’intercanvi de publicacions editades per ambdues institucions. Realitzarem projectes i estudis d’investigació conjunts, així com actes, jornades, seminaris o qualsevol altra activitat d’interès per als nostres respectius públics.

Últimes notícies

COL·LOQUI AMB LA CÈLEBRE POLITÒLOGA NORD-AMERICANA JANE MANSBRIDGE

COL·LOQUI AMB LA CÈLEBRE POLITÒLOGA NORD-AMERICANA JANE MANSBRIDGE

El 28 de febrer de 2022 el Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya va tenir l’oportunitat, gràcies a l’editorial Gedisa, de mantenir un interessant col·loqui amb la cèlebre politòloga nord americana, la Dra. Jane Mansbridge, amb motiu de la publicació del seu llibre ‘Democracia. Amistad y pugna’, editat per Gedisa.

read more
EL COLPIS ES REUNEIX AMB L’HONORABLE CONSELLERA DE LA PRESIDÈNCIA, LA SRA. LAURA VILAGRÀ

EL COLPIS ES REUNEIX AMB L’HONORABLE CONSELLERA DE LA PRESIDÈNCIA, LA SRA. LAURA VILAGRÀ

El passat 29 de març el degà, Jordi Pacheco; el director, Antoni Biarnés; el responsable de la Comissió de Gestió Pública, Josep Oller, i Montse Perals, de la Junta del Colpis, van assistir a una reunió amb l’Honorable Consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, la Sra. Laura Vilagrà, a qui se li va fer entrega del seu carnet de col·legiada, en la seva qualitat de politòloga.

read more
Share This