Notícies

març 17, 2014
SUBSCRIPCIÓ GRATUÏTA AL DIARI ARA
Durant dos mesos

El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya i el diari ARA hem arribat a un acord per oferir-vos dos mesos d’accés digital gratuït perquè pugueu accedir a tots els continguts així com a la resta d’avantatges de ser subscriptor de l’ARA, com:

· Llegir el diari cada dia en suport PDF des de la web o bé amb iPad i Android.
· Gaudir de tots els continguts Premium, també des de tots els formats tecnològics.
· Disposar d’un avançament diari de tots els articles d’opinió a partir de les 21.00 h. Hi trobareu les aportacions dels periodistes i col·laboradors de l’ARA: Toni Soler, Albert Om, Xavier Bosch, Antoni Bassas, Carles Capdevila, Esther Giménez-Salinas, Josep Ramoneda, Núria Bosch, Joan Majó, Alfredo Pastor, Miquel Puig, Noam Chomsky i Paul Krugman, entre d’altres.
· Accedir a la primera edició del diari a les 23.00 h.
· Veure les versions íntegres de les entrevistes que fem a Ara TV.
· Accedir al nou espai ‘El meu ARA’, on et mostrem els articles que més et poden interessar mitjançant un model predictiu basat en els continguts que llegeixes normalment.
· Disposar de descomptes exclusius en les teves compres a la Botiga de l’ARA i de descomptes especials en diversos productes i esdeveniments culturals. A través de la Botiga, l’ARA mostra el seu compromís social i cultural.

Share This