Notícies

juliol 03, 2011
SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA REVISTA ‘ÀMBITS DE POLÍTICA I SOCIETAT’

L’anàlisi de la societat on vivim troba en l’Àmbits un espai on desenvolupar-se, i ho fa des de l’experiència i el coneixement d’estudiosos i professionals de les diverses disciplines de les ciències socials, així com d’altres camps que puguin aportar un valor afegit als temes que es tracten.

 

Temes com ara la implicació ciutadana en la política, la juventut, els drets humans, la igualtat entre homes i dones, els conflictes mundials, la Unió Europea, la conciliació laboral i familiar, l’educació, l’ús de l’espai urbà, la comunicació, el sistema electoral, la llengua, la inclusió social, el finançament dels partits polítics, etc. El denominador comú de tots ells és ser qüestions que, com a professionals de les ciències socials i com a ciutadans amb inquietuds, ens interessen, i es troben sobre la taula del moment present que vivim.

 

L’Àmbits recull també interessants entrevistes a tots els seus números. Al llarg d’aquests més de 10 anys hem entrevistat a Viviane Reding, Andy Furlong, Fred Halliday, Rosa Maria Peris, Xavier Batalla, Joan Botella, Peter Berger, Manuel Castells, l’Edwar Soja, Vicenç Fisas o Alain Touraine, entre molts altres. 

 

La revista és trimestral i el preu de subscripció anual es de 25 euros. 

 

ENLLAÇ D’INTERÈS

CONSULTA LA NOSTRA REVISTA

Share This