Notícies

novembre 08, 2013
TALLER: FER XARXA, UN VALOR DIFERENCIAL EN LA TEVA RECERCA DE FEINA
El 20/11, al Col·legi

Es tractarà d’un taller teòrico-pràctic per a mostrar als assistents la necessitat que hi ha actualment de treballar estratègicament una xarxa de contactes o, el que és el mateix, potenciar el networking professional (ben fet) d’una forma eficaç. Durant el taller s’introduiran les diferents eines 2.0 que tenim a l’abast per a reforçar la nostra xarxa.

Aquesta activitat anirà a càrrec de Rosaura Alastruey, llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques amb un programa d’Habilitats Directives per l’escola de negocis d’ESADE i un d’especialització empresarial per IESE. És fundadora de ProyectosTIC, iniciativa empresarial sorgida arran d’un viatge a Silicon Valley l’any 2004 especialitzada en la difusió del networking professional (ben fet) i les eines de la web 2.0.

El taller tindrà lloc el dimecres 20 de novembre, de 18.30 a 20.30 hores. Les inscripcions són gratuïtes però les places són limitades. Es tracta d’una activitat exclusiva per a col·legiats i col·legiades. Podeu inscriure-us a través del correu electrònic colpis@colpis.cat indicant el vostre nom i cognoms i ocupació actual.

La sala on s’impartirà el taller disposa de wifi, qui ho desitgi pot portar el seu ordinador portàtil o qualsevol altre dispositiu mòbil.

Share This