Notícies del Col·legi

TAULA RODONA: “CHALLENGES FOR YOUTH OF POST-PANDEMIC SOCIETIES: EDUCATION AND NEW FORMS OF WORK

El 4 de novembre tindrà lloc la taula rodona “Challenges for Youth of Post-Pandemic Societies: Education and New Forms of Work”, organitzada conjuntament amb l’European Sociological Association.

La taula comptarà amb:

  • Lídia Arroyo, responsable de la Comissió Acadèmica del COLPIS i investigadora de la UOC
  • Rafael Merino, coordinador del Grup de Recerca Educació i Treball de la UAB
  • Marina Galstyan, directora del Center for Educational Research and Consulting in Armenia
  • Tinka Lucan, director gerent a Taking Up Space
  • Amb les intervencions de diversos stakeholders locals

L’objectiu d’aquesta taula és exposar i debatre a partir del coneixement obtingut amb les recerques realitzades tant a nivell internacional com a Catalunya, sobre els reptes de futur que es presenten després de la pandèmia per a la joventut en matèria d’educació i treball. A banda dels ponents, comptarem també amb la participació d’agents socials claus al territori per tal què aprofitin aquest coneixement per a dissenyar i inspirar les seves mesures, plans, actuacions, etc.

Aquesta activitat es duu a terme en el marc del programa de difusió externa del Congrés Europeu de Sociologia de Barcelona.

Inscripcions

La taula tindrà lloc el 4 de novembre, de 18 a 19.30h, en línia. Totes les persones interessades en assistir-hi poden fer-ho a través del següent ENLLAÇ. Abans de l’acte contactarem via correu electrònic amb totes les persones assistents per tal d’enviar-los l’accés a la connexió en línia.

Últimes notícies

PRESENTACIÓ DE L’ASSOCIACIÓ CATALANA DE CIÈNCIA POLÍTICA

PRESENTACIÓ DE L’ASSOCIACIÓ CATALANA DE CIÈNCIA POLÍTICA

Ja tenim data per a la presentació de l’Associació Catalana de Ciència Política. Serà el proper dilluns 18 d’octubre, a les 18h, a la sala d’actes de Can Jaumandreu (c/Perú, 52, de Barcelona).
L’acte és podrà seguir tant via streaming com de manera presencial.

read more
Share This