Notícies

setembre 08, 2021
TAULA RODONA: ELECCIONS AL BUNDESTAG 2021. QUÈ PASSARÀ DESPRÉS DE L’ERA MERKEL?
Dl 20/09, a les 18h (en línia)

Alemanya s’encamina cap a un nou escenari polític després de 16 anys de domini conservador per l’incombustible lideratge d’Angela Merkel, que deixa la carrera per voluntat pròpia. El proper 26 de setembre, les eleccions federals a Alemanya decidiran el nou govern del país que denifirà l’època post-Merkel, tant dins les fronteres com a tot Europa i al món. 

Per analitzar-ne l’impacte i les possibles conseqüències el Consolat General d’Alemanya a Barcelona, l’oficina del Parlament Europeu a Barcelona, l’Institut de Ciències Polítiques i Socials (ICPS) i la Comissió de Relacions Internacionals del Colpis organitzem una taula rodona  que tindrà lloc el dilluns 20 de setembre a les 18h de la tarda. 

Per a aquesta sessió, comptarem amb uns ponents d’excepció: Dirk Rotenberg, Cònsul General d’Alemanya a Barcelona; Karin Janker, corresponsal del  Süddeutsche Zeitung a Espanya i Reinhard Spiegelhauer,  corresponsal de l’ARD a Espanya. L’acte serà moderat per la periodista Gemma Saura (La Vanguardia). 

L’acte es realitzarà en línia mitjançant la Plataforma Zoom. L’entrada és lliure però cal inscriure’s prèviament a l’enllaç que trobareu a continuació.

ENLLAÇ D’INTERÈS

INSCRIPCIONS

Share This