Notícies

novembre 20, 2014
TÈCNIQUES PER A L’ANÀLISI DE TENDÈNCIES I DISSENY DE PROJECTES PER AL CANVI SOCIAL
Ampliació del termini d’inscripcions fins dilluns 1

Els problemes generats per l’actual context socieconòmic requereixen de solucions i respostes que sovint tenen a veure amb noves formes de comunicació i cooperació entre els actors implicats. Diferents tipus de tècniques permeten investigar sobre noves tendències socials i formular projectes que contribueixin a nous sistemes d’innovació en els que els usuaris/ciutadans es converteixin en actors actius i no només en receptors.

El curs va destinat a personal directiu i tècnic que participi en la formulació i disseny de projectes d’acció social, personal investigador de centres de recerca i/o relacionats amb l’acció social que hagin d’analitzar noves necessitats i tendències socials i, en general, a qualsevol persona interessada en conèixer tècniques per al disseny de processos d’innovació social.

El curs tindrà lloc del 4 de desembre al 18 de desembre de 2014, els dijous de 17 a 20h,  a la seu del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya (carrer Roger de Llúria 155, entresòl 1a). La data límit d’inscripció és el 27 de novembre de 2014.

BONIFICA’T LA TEVA FORMACIÓ AL COL·LEGI
Si estàs interessat/da en sol·licitar finançament per algun d’aquests cursos a través de la bonificació de les cotitzacions de la Seguretat Social en concepte de formació professional dels treballadors/es de les empreses, el Col·legi et facilita la seva gestió. Per a obtenir més informació sobre aquest servei, fes clic aquí.

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Share This