Notícies

juny 27, 2014
TREBALLAR O ESTUDIAR A L’ESTRANGER: OPORTUNITATS PER A POLITÒLEGS I SOCIÒLEGS
Dijous 3 de juliol, a les 18h

La feina o l’ampliació d’estudis a l’estranger han esdevingut en els darrers anys vies de millora de l’ocupabilitat dels professionals en adquirir coneixements i experiència en un entorn internacional i divers.

Tanmateix, abans de prendre la decisió de marxar i escollir una destinació és important conèixer quines són les oportunitats dels perfils professional de politòlegs i sociòlegs, així com el mercat de treball del país al qual es vol marxar i els programes finançats pels diferents ens que faciliten i promouen la mobilitat internacional.

La xerrada que oferirem tindrà com a objectiu donar a conèixer les diferents opcions de què disposen les nostres professions de treballar i d’estudiar a l’estranger a través de programes finançats per universitats, fons europeus i internacionals, i fons privats (fundacions, obres socials, etc.).

La sessió tindrà lloc el dijous 3 de juliol a les 18 hores i anirà a càrrec de Sara Molins (politòloga i tècnica de Relacions Internacionals i Cooperació de l’Agència Catalana de la Joventut) i Dolors Sales (sociòloga i tècnica de Treball Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona).
 
Per assistir cal confirmar l’assistència a activitats@colpis.cat.
Activitat exclusiva per a col·legiats i col·legiades.

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Share This