Notícies

desembre 28, 2016
TRES MESOS GRATUÏTS DE CONTASIMPLE
Simplifica la gestió del teu negoci a través del núvol

Dedica menys temps a la gestió i més temps a la teva empresa o entitat. Contasimple és l’única eina enfocada a usuaris sense coneixements de comptabilitat, permetent que informàtics, advocats, transportistes… politòlegs i sociòlegs puguin prendre les regnes del seu negoci. Amb Contasimple podràs crear pressupostos, albarans, factures, dur la comptabilitat, gestionar cobraments i pagaments, conèixer l’estat del teu negoci, consultar informes, presentar els teus impostos, etc.

Què és Contasimple?
Contasimple és una aplicació de facturació, comptabilitat i gestió d’impostos al núvol especialment enfocada per a autònoms i petites empreses. Aquesta eina ha estat dissenyada emfasitzant en tot moment la facilitat d’ús, la qual cosa la fa especialment apta per a usuaris sense coneixements previs en comptabilitat.

Les dades que els usuaris introdueixen a Contasimple s’emmagatzemen a la base de dades del programa, i el propi programa s’encarrega de crear-ne còpies de seguretat de manera regular, al mateix temps que de mantenir l’aplicació actualitzada a les noves normatives que dictamini l’Agència Tributària.

Per a l’ús de Contasimple els usuaris tan sols requereixen un navegador web i connexió a internet, fent cert el lema de “treballar quan vulguis i on vulguis”. Podeu fer una ullada a un exemple a través d’aquest web.

ENLLAÇ D’INTERÈS

WEB DE CONTASIMPLE

Share This