Notícies del Col·legi

UCRAÏNA, UNA GUERRA I TRES CONFLICTES: CAUSES, PERSPECTIVES I IMPACTES DE FUTUR. UNA ANÀLISI GEOPOLÍTICA, GEOECONÒMICA I EN CLAU DE CANVI DEL SISTEMA INTERNACIONAL

 

Impartida per Rafael Grasa, col·legiat, professor de Relacions Internacionals de la UAB i expert en seguretat i transformació de conflictes, aquesta conferència està concebuda des d’una perspectiva analítica: allunyada de posicionaments personals, com a politòleg i internacionalista. Com a persones i ciutadans, la realitat ens interpel·la i ens posicionem èticament i política; com a professionals de la ciència política i de la sociologia, el que s’espera de nosaltres és que ajudem a entendre, analitzar, explicar, predir escenaris i, potser, donar arguments a la presa de decisions. 

Això és el que marca la diferència i el nostre valor afegit. 

Aquesta conferència està co-organitzada amb la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona.

ASSISTÈNCIA 

QUAN: dilluns 28/3, a les 18h, en línia.

Degut a que ja hem omplert la capacitat de la nostra sala, aquesta activitat ja no està disponible en format presencial.

És necessària la inscripció prèvia.

INSCRIPCIONS

 VÍDEO DE LA CONFERÈNCIA

Últimes notícies

EUGÈNIA BRETONES COMPAREIX EN UNA PONÈNCIA AL SENAT

EUGÈNIA BRETONES COMPAREIX EN UNA PONÈNCIA AL SENAT

La col·legiada Eugènia Bretones compareix en una ponència al Senat per parlar sobre l’estudi de l’impacte de gènere de la crisi de la Covid19. Durant la sessió al Senat es va presentar també una declaració del Colpis i diverses propostes per a afrontar l’impacte de la Covid19 amb perspectiva de gènere.

read more
Share This