Notícies del Col·legi

UCRAÏNA, UNA GUERRA I TRES CONFLICTES: CAUSES, PERSPECTIVES I IMPACTES DE FUTUR. UNA ANÀLISI GEOPOLÍTICA, GEOECONÒMICA I EN CLAU DE CANVI DEL SISTEMA INTERNACIONAL

 

Impartida per Rafael Grasa, col·legiat, professor de Relacions Internacionals de la UAB i expert en seguretat i transformació de conflictes, aquesta conferència està concebuda des d’una perspectiva analítica: allunyada de posicionaments personals, com a politòleg i internacionalista. Com a persones i ciutadans, la realitat ens interpel·la i ens posicionem èticament i política; com a professionals de la ciència política i de la sociologia, el que s’espera de nosaltres és que ajudem a entendre, analitzar, explicar, predir escenaris i, potser, donar arguments a la presa de decisions. 

Això és el que marca la diferència i el nostre valor afegit. 

Aquesta conferència està co-organitzada amb la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona.

ASSISTÈNCIA 

QUAN: dilluns 28/3, a les 18h, en línia.

Degut a que ja hem omplert la capacitat de la nostra sala, aquesta activitat ja no està disponible en format presencial.

És necessària la inscripció prèvia.

INSCRIPCIONS

 VÍDEO DE LA CONFERÈNCIA

Últimes notícies

COL·LOQUI AMB LA CÈLEBRE POLITÒLOGA NORD-AMERICANA JANE MANSBRIDGE

COL·LOQUI AMB LA CÈLEBRE POLITÒLOGA NORD-AMERICANA JANE MANSBRIDGE

El 28 de febrer de 2022 el Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya va tenir l’oportunitat, gràcies a l’editorial Gedisa, de mantenir un interessant col·loqui amb la cèlebre politòloga nord americana, la Dra. Jane Mansbridge, amb motiu de la publicació del seu llibre ‘Democracia. Amistad y pugna’, editat per Gedisa.

read more
EL COLPIS ES REUNEIX AMB L’HONORABLE CONSELLERA DE LA PRESIDÈNCIA, LA SRA. LAURA VILAGRÀ

EL COLPIS ES REUNEIX AMB L’HONORABLE CONSELLERA DE LA PRESIDÈNCIA, LA SRA. LAURA VILAGRÀ

El passat 29 de març el degà, Jordi Pacheco; el director, Antoni Biarnés; el responsable de la Comissió de Gestió Pública, Josep Oller, i Montse Perals, de la Junta del Colpis, van assistir a una reunió amb l’Honorable Consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, la Sra. Laura Vilagrà, a qui se li va fer entrega del seu carnet de col·legiada, en la seva qualitat de politòloga.

read more
Share This