Notícies

setembre 20, 2015
ÚLTIMES PLACES PER AL CURS ‘EINES PRÀCTIQUES PER A LA PLANIFICACIÓ I GESTIÓ DE PROJECTES EUROPEUS’

La Unió Europea és una impulsora activa de diversos tipus d’iniciatives locals a les quals dota de finançament, sempre amb una estratègia compartida amb altres socis de diferents estats membres. Tanmateix, la preparació i participació en projectes d’aquestes característiques requereixen d’una metodologia de treball exhaustiva i complexa per tal d’obtenir resultats òptims que revertiran en el benestar dels ciutadans.

El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya amb el suport de l’Oficina a Barcelona del Parlament Europeu, la Representació a Barcelona de la Comissió Europea, ACC1Ó i la Secreteria d’Afers Exteriors i de la Unió Europea de la Generalitat de Catalunya, presenta aquest programa formatiu amb l’objectiu de capacitar professionals que participin o vulguin participar en la planificació, el disseny i la gestió de projectes finançats per la Unió Europea, ja sigui a través d’institucions públiques o privades.

El programa del curs es divideix en dos parts. En la primera s’aborden els instruments financers i polítiques de la Unió Europea, mentre la segona part se centra sobretot en les metodologies per a la preparació i la gestió de projectes europeus.

El curs s’impartirà entre els dies 8 d’octubre i el 26 de novembre, els dijous de 16:00h a 20:00h. La durada del curs és de 32 hores. Últimes places disponibles!

Share This