Notícies

abril 10, 2012
ÚLTIMES PLACES PER AL CURS INTRODUCCIÓ AL DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC LOCAL

Davant d’aquest fet, el Col·legi i el Departament de Ciència Política i Dret Públic de la Universitat Autònoma de Barcelona, amb la col·laboració del Servei d’Ocupació de Catalunya, presenten aquest curs amb l’objectiu de donar resposta a la creixent demanda de professionals especialitzats en promoció econòmica.

 

El curs oferirà una visió transversal i àmplia dels diferents àmbits d’actuació de la promoció econòmica local a partir d’un enfocament eminentment pràctic.

 

Les classes s’impartiran del 13 d’abril al 25 de maig, els divendres de 16.30 a 20.30 h i els dissabtes, de 9.30 a 13.30 h. Matrícula encara oberta.

 

Les persones col·legiades que ho sol·licitin podran fraccionar el pagament del curs, amb una primera meitat a l’inici i una segona meitat abans de finalitzar el curs. Per a més informació us podeu adreçar al correu electrònic formacio@colpis.cat.

 

El Col·legi facilitarà la gestió a aquelles persones que estiguin interessades en sol·licitar finançament per algun dels seus cursos a través de la bonificació de les cotitzacions de la Seguretat Social, en concepte de formació professional dels treballadors i treballadores. Per a rebre més informació al respecte podeu adreçar-vos al correu electrònic formacio@colpis.cat


ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

FITXER ADJUNT

FULL D’INFORMACIÓ

Share This