Notícies

desembre 22, 2009
ÚLTIMS DIES DE MATRÍCULA DEL CURS GESTIÓ DE PROJECTES EUROPEUS

El programa té per objectiu formar perfils professionals especialitzats en matèries com l’organització de la Unió Europea, els organismes que la composen i, sobretot, la gerència i gestió dels fons de finançament d’aquesta.

 

El programa formatiu està compost per dos cursos independents però que pretenen donar una visió global del treball a través de projectes europeus. Són aquests:

 

1. Què cal conèixer per treballar en projectes europeus?. Centrat en els elements més importants que configuren la UE en relació a la seva organització, els seus instruments financers i les seves polítiques i programes sectorials

2. Eines pràctiques per a la planificació i la gestió de projectes europeus. Aprofundeix en la metodologia per a desenvolupar eficaçment projectes de qualsevol àmbit d’actuació.

 

La matrícula per a inscriure’s al primer curs finalitza en els propers dies i el 9 d’abril conclourà el termini de matriculació per al segon curs. Les persones que es matriculin a tots dos cursos tindran un 15% de descompte en el preu del segon curs.

 

FITXER ADJUNT

MÉS INFORMACIÓ

Share This