Notícies

maig 01, 2011
UNA COL·LEGIADA, LIDIA ARROYO, OBTÉ EL PREMI DEL CONCURS DE JOVES SOCIÒLEGS

Pocs dies després de l’anunci de la decisió del jurat del Premi Catalunya de Sociologia, convocat pel Col·legi i l’Associació Catalana de Sociologia, d’entregar el guardó a la sociòloga Marina Subirats, una altra sociòloga i col·legiada, en aquest cas Lidia Arroyo, ha obtingut el Premi del Concurs de Joves Sociòlegs, en 15a convocatòria, pel seu treball “Joven para “plegar” y mayor para buscar trabajo”. Una anàlisi de l’atur de llarga durada en les dones més grans de quaranta-cinc anys a Catalunya.

 

Així mateix, l’ACS ha acordat atorgar un accèssit a Sebastià Riutort Isern pel treball ‘Espais de transformació social i innovació cap a una societat sostenible. El cas de les organitzacions de consum agroecològic de Barcelona’.

 

D’altra banda, el passat 28 de març de 2011, el Ple de l’Institut d’Estudis Catalans va acordar per unanimitat atorgar el Premi Manuel Sales i Ferré de Sociologia corresponent a 2011 a la senyora Maria del Mar Griera Llonch pel treball “De la religió a les religions. Polítiques públiques i minories religioses a Catalunya”.

 

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This