Notícies

març 23, 2020
US INTERESSEN LES RELACIONS INTERNACIONALS?
Apunteu-vos a la Comissió del Col·legi!

La Comissió de Relacions Internacionals del Col·legi canvia de comissionat. A partir d’ara, la politòloga Débora Miralles pren el relleu de Víctor Solé al capdavant de la comissió, creada per permetre -entre altres- el treball en xarxa dels col·legiats i col·legiades, la identificació dels seus perfils, el millor aprofitament del seu talent i l’impuls de noves activitats segons les necessitats que es detectin.  L’objetiu d’aquesta Comissió és, també, poder ser més presents en actes, debats i mitjans de comunicació per tal de posar en valor la figura del/la politòleg/oga i sociòleg/oga. 

 

Si teniu interès en les Relacions Internacionals i la Unió Europea us animem a participar en aquesta Comissió, tot i que formar-ne part no implica obligatòriament la participació activa a la mateixa.

 

Per ser-ne membres, us demanem que ompliu el formulari que trobareu clicant en aquest vincle i ens  feu arribar els vostres interessos i àrees de coneixement. També us animem a sumar-vos al grup de Whatsapp de la Comissió que ha de servir per fer més fàcil i ràpid l’intercanvi d’informació. 

ENLLAÇ D’INTERÈS

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Share This