Notícies

setembre 06, 2021
VIURE JUNTS. TERRITORI, COMUNITAT, RECURSOS
Del 13 al 15 de setembre, al CCCB

Què és necessari per mantenir viu un territori, per cohesionar una comunitat? La quinzena edició de la Biennal Espanyola d’Arquitectura i Urbanisme posa el focus en la necessitat de reajustar l’equilibri entre les zones més i menys poblades del nostre territori i garantir a la vegada el benestar de les comunitats que hi viuen.


En un món cada cop més urbanitzat, s’abordaran propostes sobre com revitalitzar de manera coherent i respectuosa els territoris menys densos i més deshabitats, i que són, al seu torn, aquells que nodreixen la ciutat amb aliments, matèries i recursos bàsics per a la subsistència. Així mateix, els debats incorporaran la reflexió al voltant de les disrupcions i transformacions que s’han accelerat arran de la pandèmia i que necessàriament ens fan replantejar la manera en què haurem de pensar les ciutats a partir d’ara.


Durant tres jornades de debats i seminaris, professionals, activistes i investigadors de diversos perfils posaran en comú la seva experiència i dialogaran amb el públic per tal de reflexionar sobre les seves pràctiques i esbossar propostes que, des de l’arquitectura i l’urbanisme, contribueixin a un model social més igualitari, equilibrat i veritablement respectuós amb els espais que habitem.

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This