Notícies

febrer 20, 2013
VOLS ESCRIURE PER A LA REVISTA ÀMBITS DE POLÍTICA I SOCIETAT? ARA EN FORMAT DIGITAL

Com sabeu, la secció Pàgina d’Actualitat és un espai des d’on com a sociòlegs i politòlegs podeu escriure sobre aquells temes que coneixeu bé: perquè us hi dediqueu professionalment, perquè és la vostra especialitat, perquè esteu realitzant una tesi, etc. La vostra participació és molt important, no només a títol personal per la difusió dels vostres coneixements a través d’aquests articles, sinó també perquè a través d’aquests doneu a conèixer la Sociologia i la Ciència Política a tots els nostres lectors. Es tracta d’un canal més des d’on fer valdre tot el que ambdues disciplines poden aportar al conjunt de la societat.

La versió digital ofereix noves possibilitats que no dóna el paper: els articles podran ser difosos a través de les xarxes socials, compartits, comentats i presents al llarg de molt de temps. És doncs una molt bona oportunitat i un bon aparador per donar-vos a conèixer com a professionals.

Si voleu escriure per l’Àmbits només ens heu d’enviar un correu electrònic explicant-nos la temàtica que voleu tractar i començarem a treballar. Esperem les vostres propostes a ambits@colpis.cat

ENLLAÇ D’INTERÈS

LA REVISTA

Share This