Notícies

febrer 06, 2014
VOLS ESCRIURE PER A LA REVISTA ÀMBITS DE POLÍTICA I SOCIETAT?
Envia’ns el teu article!

En aquest sentit, disposem de la secció “Pàgina d’Actualitat”, un espai des del qual els sociòlegs i politòlegs podeu escriure sobre aquells temes que coneixeu bé, sigui perquè us hi dediqueu professionalment, perquè és la vostra especialitat, perquè esteu realitzant una tesi sobre el tema,… La vostra participació també és clau per a donar a conèixer la sociologia i la ciència política a tots els nsotres lectors, ja que es tracta d’un canal més des d’on podeu fer valdre tot el què ambdues disciplines poden aportar al conjunt de la societat.

A més, la versió digital us ofereix noves possibilitats que no dóna el paper: els articles podran ser difosos a través de les xarxes socials, compartits, comentats i presents al llarg de molt de temps. Es tracta, doncs, d’una molt bona oportunitat i d’un bon aparador per donar-vos a conèixer com a professionals.

Si voleu escriure per l’Àmbits tan sols ens heu d’enviar un correu electrònic explicant-nos la temàtica que voleu tractar i començarem a treballar. Esperem les vostres propostes a ambits@colpis.cat

ENLLAÇ D’INTERÈS

PÀGINA D’ACTUALITAT

Share This