Notícies

novembre 28, 2017
VOLS ESCRIURE PER AL NOSTRE BLOC ÀMBITS DE POLÍTICA I SOCIETAT?

Com sabeu, la secció Pàgina d’Actualitat és un espai des d’on com a sociòlegs i politòlegs podeu escriure sobre aquells temes que coneixeu bé: perquè us hi dediqueu professionalment, perquè és la vostra especialitat, perquè esteu realitzant una tesi, etc. La vostra participació és molt important, no només a títol personal per a la difusió dels vostres coneixements a través d’aquests articles, sinó també perquè a través d’aquests doneu a conèixer la Sociologia i la Ciència Política a tots els nostres lectors. Es tracta d’un canal més des d’on fer valdre tot el que ambdues disciplines poden aportar al conjunt de la societat.

A més, els vostres articles podran ser difosos a través de les xarxes socials, compartits, comentats i presents al llarg de molt de temps. És doncs una molt bona oportunitat i un bon aparador per donar-vos a conèixer com a professionals.

Si voleu escriure per l’Àmbits només ens heu d’enviar un correu electrònic amb les vostres dades i explicant-nos la temàtica que voleu tractar i començarem a treballar. Esperem les vostres propostes a comunicacio@colpis.cat

ENLLAÇ D’INTERÈS

EL BLOC

Share This