Notícies

desembre 12, 2017
VOLS FER D’OBSERVADOR/A ELECTORAL EL 21D?
Amb l’Associació Observadors per la Democràcia

Com a primera concreció d’aquesta voluntat d’aconseguir sinergies i no duplicar esforços, el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs donarà suport a la funció que l’ODEM realitzarà de seguiment de les eleccions del proper dia 21 de desembre (centrada en les parts públiques del procés electoral), i després es posaran en comú les conclusions que se n’hagin extret.
 
Així les coses, el Colpis convida als seus col·legiats i col·legiades a contribuir a la tasca de l’ODEM fent-se observador/a electoral. Si és del vostre interès participar-hi, cal que ompleneu i ens feu arribar abans de divendres al migdia l’arxiu excel adjunt a l’adreça secretaria@colpis.cat  Cal adjuntar també un petit curriculum vitae i una còpia del vostre DNI. Llegiu abans, però, el codi de conducta que hauran de seguir els observadors de l’ODEM.
 
Per fer d’observador/a cal:
1- Ser estudiant universitari, graduat/da o llicenciat/da o equivalent.
2- Estar censat com a elector/a a Catalunya.
3- Tenir disponibilitat el 21D.
4- No participar com a interventor/a o apoderat/da de cap llista electoral que concorri el 21D o en una mesa electoral.
Val a dir que els observadors rebran formació abans del dia de les eleccions. Aquest mateix dijous 14/12 es farà una sessió formativa a Tarragona i Lleida, dissabte 16/12 a Igualada i dilluns vinent, 18/12, a Girona (si teniu interès a assistir-hi, digueu-nos-ho de seguida).  Hi haurà una sessió específica per a col·legiats a Barcelona, la setmana vinent.
 
I SI ESTÀS RESIDINT A L’ESTRANGER
En aquest cas, et convidem a omplenar el qüestionari “formulari CERA ODEM”, que permetrà fer un seguiment de com està funcionant el procés electoral per als que residiu fora del país.

 

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This