Notícies

juny 20, 2020
WEBINAR: CITIES ON THE FRONTLINE: MANAGING THE CORONAVIRUS CRISIS
Dilluns 22 de juny, a les 17h de la tarda

La crisi COVID-19 s’ha desenvolupat en un món urbanitzat en què les ciutats interconnectades a nivell mundial i la densitat urbana han accelerat i intensificat l’impacte de la pandèmia. Tot i això, les ciutats també han estat al capdavant de la gestió de la crisi i del suport als ciutadans. Entre altres coses, han reforçat les infraestructures sanitàries municipals, han reinventat serveis essencials com ara el transport i la gestió de residus, han reorganitzat l’espai públic per assegurar el distanciament social, han donat suport a les petites empreses locals i als empresaris i han atès els més vulnerables.


Al mateix temps, les comunitats urbanes s’han mobilitzat per llançar infinitat d’iniciatives de la societat civil que han complementat i omplert els buits d’acció del govern.


Per destacar la publicació de l’informe CIDOB Cities on the Frontline: Managing the Coronavirus Crisis, el Programa Global Cities del CIDOB organitza aquesta taula de debat en línia i en streaming el proper dilluns 22 de juny, a les 17h de la tarda. La discussió reflexionarà sobre les visions clau generades per l’informe i analitzarà de manera més àmplia els reptes i oportunitats de la governança urbana en un món post-pandèmic.

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This