Notícies

novembre 11, 2020
WEBINAR: TELETREBALL, DRETS LABORALS I DESCONNEXIÓ DIGITAL
Dimecres 11 de novembre a les 18.15h de la tarda

El seminari pretén explorar la normalització del teletreball en la nostra societat arran de la pandèmia, des d’una perspectiva multidisciplinària. També s’abordaran els canvis normatius acordats entre les administracions, sindicats i patronals i les seves implicacions a efectes pràctics.

 

Hi participarà: 

 

– Josep Ginesta. Secretari General del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. Ha estat director de Recursos Humans de la Universitat Oberta de Catalunya, i professor universitari de relacions laborals, dret del treball i de la seguretat social. Diplomat en Relacions Laborals (URL)  i Grau en Relacions Laborals i Recursos Humans (UFV). 


– Núria Gilgado. Secretària de Política Sindical d´UGT Catalunya. Autora d’un recent estudi sobre el Teletreball. 


– Òscar Molina. Sociòleg i professor agregat de la UAB (Centre d’Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball – Institut d’Estudis del Treball). Coautor d’un recent estudi sobre el teletreball durant la crisi de la Covid.
 

 

El seminari es realitzarà en streaming a les 18.15h de la tarda des de la plataforma Zoom. Si no heu pogut fer la inscripció online, podeu entrar directament a la sessió mitjançant aquest enllaç

 

ENLLAÇ D’INTERÈS

INSCRIPCIONS

FITXER ADJUNT

CARTELL

Share This