Notícies del Col·legi

XERRADA DEL DR. JOAN RIDAO: EL CONTEXT POLÍTIC I ELS NOSTRES PARLAMENTS: ENTRE LA POLARITZACIÓ I LA “MAJORITZACIÓ” DE LA MAJORIA

El Dr. Joan Ridao, professor agregat de Dret Constitucional a la Universitat de Barcelona, Lletrat del Parlament de Catalunya (s.e.) i director de l’Institut d’Estudis de l’Autogovern va impartir el 19 de gener, al Colpis, la xerrada ‘El context polític i els nostres parlaments: entre la polarització i la “majorització” de la majoria’.

Aquest acte va ser organitzat conjuntament amb l’Associació Catalana de Ciència Polítca. 

Últimes notícies

COL·LOQUI AMB LA CÈLEBRE POLITÒLOGA NORD-AMERICANA JANE MANSBRIDGE

COL·LOQUI AMB LA CÈLEBRE POLITÒLOGA NORD-AMERICANA JANE MANSBRIDGE

El 28 de febrer de 2022 el Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya va tenir l’oportunitat, gràcies a l’editorial Gedisa, de mantenir un interessant col·loqui amb la cèlebre politòloga nord americana, la Dra. Jane Mansbridge, amb motiu de la publicació del seu llibre ‘Democracia. Amistad y pugna’, editat per Gedisa.

read more
EL COLPIS ES REUNEIX AMB L’HONORABLE CONSELLERA DE LA PRESIDÈNCIA, LA SRA. LAURA VILAGRÀ

EL COLPIS ES REUNEIX AMB L’HONORABLE CONSELLERA DE LA PRESIDÈNCIA, LA SRA. LAURA VILAGRÀ

El passat 29 de març el degà, Jordi Pacheco; el director, Antoni Biarnés; el responsable de la Comissió de Gestió Pública, Josep Oller, i Montse Perals, de la Junta del Colpis, van assistir a una reunió amb l’Honorable Consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, la Sra. Laura Vilagrà, a qui se li va fer entrega del seu carnet de col·legiada, en la seva qualitat de politòloga.

read more
Share This