Notícies

maig 10, 2014
XERRADA: LA MARCA PERSONAL PER DONAR-SE A CONÈIXER I OBTENIR CONTACTES
Dimecres 28 de maig, 18.00h

La complexitat de l’actual mercat de treball i la dificultat per diferenciar-se d’altres professionals amb competències similars a les nostres, fa imprescindible que abans de plantejar la recerca activa de feina siguem capaços de potenciar el nostre perfil professional, promocionar els nostres punts forts i comunicar el valor diferencial que tenim respecte els altres. Tot aquest procés és el que intervé en el desenvolupament de la marca personal i que per tant, permet aproximar-nos de manera més eficaç a diferents tipus de xarxes professionals.

Aquesta xerrada, en aquest sentit, abordarà els elements més importants a tenir en compte a l’hora de definir la marca personal, i facilitarà estratègies que permetin posicionar-la i fer-la visible en les xarxes de contactes de l’àmbit professional en el qual ens volem promocionar-nos.

La sessió anirà a càrrec de Rosaura Alastruey, que és una reconeguda experta en networking professional i dinamitza diferents espais de trobada entre professionals de sectors diversos, i es realitzarà el proper dimecres 27 de maig a les 18:00 hores.

Aquesta activitat va destinada exclusivament als nostres col·legiats. Per assistir cal confirmar la vostra assistència al correu activitats@colpis.cat.

Share This