Notícies

novembre 14, 2020
XERRADA: LA POLÍTICA CATALANA: SITUACIÓ ACTUAL I PERSPECTIVES
El dimecres 18/11 a les 17h

D’uns anys ençà, la política catalana està en plena transformació: els actors, els reptes, les polítiques, les estratègies… han experimentat l’impacte del “procés”, de les crisis econòmiques i ara de la pandèmia, així com han acusat les noves condicions tecnològiques i materials pròpies del segle actual i les noves tendències que en el pla de les idees i de les formes d’organització i comunicació social han emergit en el curs les darreres dècades.

 

Estem, doncs, davant d’una nova etapa política del país? On som avui? Com ens hem d’imaginar el futur proper? Quins seran els grans temes que marcaran els propers anys? Fins a quin punt canviarà el sistema de partits i les maneres de fer política? Aquests i altres aspectes seran debatuts amb Ferran Sáez i Sònia Andolz en la xerrada que organitzem juntament amb l’Associació Catalana de Professionals, el dimecres 18 de novembre, a les 17h de la tarda (i no a les 18.30h com haviem anunciat anteriorment). La xerrada començarà puntualment i tindrà una hora de durada. 


Ferran Sáez és filòsof i professor a la Facultat de Comunicació i RRII de la URL. Col·labora en diferents mitjans, i és autor de nombrosos llibres d’assaig, ficció i poesia.


Sònia Andolz és politòloga, professora de Ciència Política a la UB i a ESADE, i col·laboradora de diversos mitjans de comunicació.

 

Per a participar en la sessió, és necessària la inscripció prèvia a través d’aquest formulari

ENLLAÇ D’INTERÈS

INSCRIPCIONS

FITXER ADJUNT

INVITACIÓ

Share This