Notícies

novembre 14, 2020
XERRADA: L’AGENDA 2030, ELS ODS I LA SEVA APLICACIÓ A CATALUNYA
Dimarts, 24 de novembre a les 17h

L’Agenda 2030 és el nou full de ruta global per avançar vers el desenvolupament sostenible. Aprovada per Nacions Unides el 2015, inclou 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) a assolir el 2030. Els ODS cobreixen la dimensió social, econòmica i ambiental de la sostenibilitat i aborden cinc grans àmbits: planeta, persones, prosperitat, pau i aliances.

 

En aquesta sessió, l‘Arnau Queralt, director del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible, explicarà en què es concreten aquests 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible i quines mesures estan prenent els governs, i també Catalunya, per donar-hi compliment. 

 

Igualment, com a president de la xarxa europea de consells assessors en desenvolupament sostenible (European Environment and Sustainable Development Advisory Councils Network –EEAC)l’Arnau Queralt  ens explicarà la seva experiència com a membre observador de la plataforma multilateral d’alt nivell que entre els anys 2017 i 2019 ha assessorat la Comissió Europea en l’aplicació de l’Agenda 2030


La inscripció és obligatòria mitjançant aquest enllaç

ENLLAÇ D’INTERÈS

INSCRIPCIONS

FITXER ADJUNT

INVITACIÓ

Share This