Notícies

març 12, 2014
XERRADA: LES XARXES SOCIALS ET FACILITEN LA RECERCA DE FEINA
Dimecres 12/03/2014, a la seu del Colpis

El sorgiment i la consolidació de les xarxes socials ha fet que siguin un mitjà polivalent, tant en un ús professional com lúdic. Donada la seva novetat i immediatesa, a més, es tracten d’un mitjà ideal per a cercar feina i construir una marca digital visible per a les empreses. En aquest sentit, la xerrada que us proposem vol oferir-vos, des d’una visió pràctica, les eines adequades per a fer-ne un bon ús amb l’objectiu de trobar feina.

La sessió anirà a càrrec de Rosaura Alastruey, llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques amb un programa d’Habilitats Directives per l’escola de negocis d’ESADE i un d’especialització empresarial per IESE. És, a més, fundadora de ProyectosTIC, iniciativa empresarial sorgida arran d’un viatge a Silicon Valley l’any 2004 especialitzada en la difusió del networking professional (ben fet) i les eines de la web 2.0.

Aquesta activitat és gratuïta i exclusiva per a col·legiats, i les places són limitades. Podeu confirmar la vostra assistència enviant un correu electrònic a activitats@colpis.cat.

Share This