Notícies

setembre 08, 2019
XV POSTGRAU DE RESOLUCIÓ DE CONFLICTES PÚBLICS I MEDIACIÓ COMUNITÀRIA (UdG)
Sessió informativa, el 18 de setembre a Girona

El postgrau, iniciat l’any 2004, és pioner en l’anàlisi i el tractament de la conflictivitat pública i encara avui és l’únic dedicat exclusivament a aquesta àrea de coneixement i d’intervenció. La formació parteix de la premissa que el conflicte és inherent a les nostres vides, forma part de la quotidianitat, i que el fa ser d’una manera o d’una altra i el que ens permet assolir solucions exitoses és el seu tractament, la seva gestió i resolució i que impliqui el màxim d’agents afectats des d’una visió positiva i amb criteris de gestió de qualitat.

Precisament, la resolució i gestió dels conflictes públics ja no és patrimoni exclusiu dels governs i de les administracions públiques, tot i que són les institucions encarregades d’oferir garanties de seguretat i estabilitat socials. Això permet que aquests i altres actors, respecte problemes i conflictes, es modernitzin i redefineixin per tal d’adaptar-se a les necessitats i exigències col·lectives i individuals actuals, revisant el seu paper dins l’espai i esfera pública.

Així, la gestió de conflictes esdevé un nou àmbit professional on desenvolupar-se. Els coneixements adquirits permeten als estudiants obtenir eines que aportin un valor afegit a la gestió de conflictes.

Els membres del Colpis tenen un 5% de descompte en el preu de la matrícula.

SESSIÓ INFORMATIVA PRESENCIAL
La sessió informativa es realitzarà el proper dimecres 18 de setembre, a les 18h de la tarda a la seu de la Fundació UdG (c. Pic de Peguera, 11 de Girona). Es prega confirmar assistència a info.fundacio@udg.edu o bé a través del telèfon 972 21 02 99.

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This