Notícies

novembre 24, 2019
XXI FÒRUM D’ESTUDIS SOBRE LA JOVENTUT: ‘POLÍTIQUES DE JOVENTUT 3.0’
Dijous, 28 de novembre a Lleida

La Direcció General de Joventut, en col·laboració amb la Universitat de Lleida i el Màster Interuniversitari en Joventut i Societat, organitza una nova edició del Fòrum d’Estudis sobre la Joventut 2019 sota el títol ‘Polítiques de joventut 3.0’ que tindrà lloc el 28 de novembre a Lleida.

El XXI Fòrum es planteja com un laboratori per debatre les polítiques de joventut per a la pròxima dècada i se centrarà en les polítiques transgeneracionals com a alternativa a l’adultocentrisme. La jornada comptarà amb la presència del Sr. Klaudio Duarte, sociòleg de la Universitat de Xile i especialista en la temàtica, que inaugurarà el Fòrum amb la conferència Adultocentrisme i polítiques de joventut. A més, durant el matí també es presentarà un estat de la qüestió del Pla nacional de joventut de Catalunya. A la tarda es presentaran tres taules rodones sobre polítiques de joventut i noves trajectòries, polítiques de joventut i nous apoderaments i polítiques de joventut i noves creativitats.
 
El Fòrum és el punt de trobada dels i les professionals de joventut, equips de recerca, responsables polítics, membres d’entitats juvenils i, en general, de totes aquelles persones interessades en aquest àmbit.
 
Podeu consultar el programa de la jornada i fer-ne la inscripció mitjançant aquest enllaç.

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Share This