Notícies

gener 16, 2015
CURS ‘AVALUACIÓ DE L’IMPACTE DELS PROGRAMES SOCIALS I POLÍTIQUES PÚBLIQUES’
Inscripcions fins al 28 de gener

Específicament, a més d’una aproximació teòrica, el curs vol proporcionar tècniques i estratègies adequades per avaluar-ne l’impacte així com analitzar casos aplicats amb èxit. El curs va especialment destinat als professionals que participin en el disseny, seguiment i avaluació de programes socials i/o polítiques públiques i el personal investigador de centres de recerca, universitats i altres entitats que defineixin i/o executin models d’avaluació, així com a qualsevol persona interessada en la matèria amb coneixements sobre polítiques públiques, i gestió i seguiment de programes socials.

El curs serà impartit per la sociòloga Montse Simó, professora del Departament de Sociologia i anàlisi de les organitzacions de la Universitat de Barcelona, i tindrà lloc entre els dies 4 i 25 de febrer de 2014.

BONIFICA LA TEVA FORMACIÓ AL COL·LEGI
Si estàs interessat/da en sol·licitar finançament per algun d’aquests cursos a través de la bonificació de les cotitzacions de la Seguretat Social en concepte de formació professional dels treballadors/es de les empreses, el Col·legi et facilita la seva gestió. Per a obtenir més informació sobre aquest servei, clica aquí.

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Share This