Notícies

novembre 05, 2019
CURS: EL DISSENY EN LA INVESTIGACIÓ QUALITATIVA (BONIFICABLE)
Es prorroga el període d’inscripció fins el 15 de novembre

Tot i constituir una tasca fonamental en qualsevol projecte de recerca, el disseny i preparació del treball de camp en una investigació de tipus qualitatiu sovint sol ser tractat com un element secundari o fins i tot negligible.

La representativitat de les unitats d’informació escollides, la grandària de la mostra de les unitats  (per exemple, el nombre mínim d’entrevistes o de grups de discussió a realitzar) o les característiques d’aquestes unitats solen ser elements sobre els que es reflexiona poc i existeix poca literatura.

El curs pretén abordar totes aquestes qüestions.  En primer lloc es tractaran, de forma genèrica, les decisions i planificació del treball de camp en una recerca qualitativa. I, a continuació, el curs se centrarà en l’elaboració de mostres qualitatives, explicant les seves diferents lògiques i com es poden combinar entre elles.

El curs està destinant a totes aquelles persones interessades per la recerca qualitativa i que s’hagin d’afrontar a la presa de decisions relatives al disseny de la recerca en general i a la selecció d’unitats en particular. Serà d’utilitat tant per a aquelles persones amb poca experiència investigadora com per a aquelles que vulguin reflexionar o actualitzar la feina de disseny realitzat en investigacions ja acabades.

DATES

El curs s’impartirà el 18 i el 20 de novembre de 16 a 20h de la tarda, de manera presencial,  a la seu del Colpis (c. Roger de Llúria, 155 entl 1 de Barcelona).

El preu per als col·legiats i col·legiades és de 65 euros (els qui estiguin en situació d’atur tindran un descompte d’un 20%). El preu per a no col·legiats és de 95 euros (les persones en situació d’atur tindran un descompte d’un 10%). 

 

El període d’inscripcions es prorroga fins el 15 de novembre de 2019.

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Share This