Notícies

setembre 25, 2018
CURS: POLÍTIQUES PÚBLIQUES, TECNOPOLÍTICA, INNOVACIÓ TECNOLÒGICA I SOCIETATS
Matrícula oberta!

Com s’articula? Quins actor hi participen? Què provoquen aquests canvis? En aquest curs explorarem les articulacions, impactes, reptes, conflictes i oportunitats que s’obren davant aquest nou horitzó que emergeix a tota velocitat, per pausar-lo i dotar-nos d’eines d’anàlisi per l’assoliment d’una visió estratègica i prospectiva del fenomen a nivell social, polític, econòmic i cultural.

PROGRAMA DEL CURS:

  • Polítiques Públiques i estratègies d’I+D: L’estratègia de recerca i innovació per a l’especialització intel·ligent a Catalunya RIS3CAT; Reptes Globals de les economies europees; Estratègia Europa 2020; Àmbits sectorials líders en I+D; Instruments i Polítiques per indidir en la I+D+I; l’esforç de les empreses en activitats d’I+D.
  • E-govern, e-democràcia. Sistemes de participació. Política Tecnològica: Govern i gestió pública a la societat de la informació; l’Impacte de les TIC al govern i a les polítiques públiques; Dret, tecnologia i organtizació per l’e-govern.
  • Start-ups, Spin-offs, parcs científics i tecnològics: Ecosistema Científic i Tecnològic a Catalunya.
  • Smart Cities / Ciutats intel·ligents: Dinàmiques urbanes, territorials i ambientals; Sistemes de processament d’informació ; Cartografia, Sistemes d’Informació Geogràfica i Teledetecció ; Gestió de Dades i Aplicacions Informàtiques.
  • Comerç electrònic i e-Business; tecnologies del futur: Impacte socioeconòmic als territoris, processos de transformació, gentrificació comercial, reptes i oportunitats.

Aquest curs tindrà lloc del 16 al 30 d’octubre de 2018. Dimarts de 16.00 a 20.00 hores, al Colpis. Matrícula encara oberta!

 

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Share This