Notícies

febrer 13, 2015
EINES PER A LA PREVENCIÓ I RESOLUCIÓ DE CONFLICTES DE L’ÀMBIT COMUNITARI
Últimes places! Inscriu-te fins al 27/02

En aquest sentit el conflicte ha d’entendre’s com una oportunitat de canvi i millora, per assolir acords mutus entre les parts. Aquest curs permetrà adquirir eines per a la resolució de conflictes de l’àmbit comunitari derivats de la convivència, i facilitarà l’estructura bàsica d’un procés de mediació.

El programa del curs comprèn temes com ara un estudi concret sobre la pròpia naturalesa del conflicte, les eines de mediació, convivència i interculturalitat i la pràctica de la mediació. El curs va a càrrec de Ramon Tena, politòleg, mediador i consultor a Fem! Junts, i tindrà lloc a la seu del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya (Roger de Llúria 155-157 entresòl 1a), a Barcelona.

BONIFICA’T LA FORMACIÓ AL COL·LEGI
Si estàs interessat o interessada en sol·licitar finançament per algun d’aquests cursos a través de la bonificació de les cotitzacions de la Seguretat Social en concepte de formació professional dels treballadors/es de les empreses, el Col·legi et facilita la seva gestió. Per a més informació fes clic aquí o contacta amb formacio@colpis.cat.

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Share This