Notícies

desembre 03, 2018
ENTREGA DELS PREMIS ALS MILLORS TFG DE CIÈNCIA POLÍTICA I DE SOCIOLOGIA I PRESENTACIÓ DE LA REVISTA PROSPECTIVA, LA CIÈNCIA QUE ESTUDIA EL FUTUR
El 17/12, al Palau Robert

El 17 de desembre tenim una cita doble: d’una banda, el Col·legi farà entrega dels premis i els accèssits als autors/es dels millors Treballs Finals de Grau, escollits per les persones que conformen el Jurat dels Premis, posant així punt i final a la primera edició dels Premis Miquel Caminal i Anna Alabart als millors TFG de Ciència Política i Sociologia.

Glossa de les figures de Miquel Caminal, a càrrec de Jordi Matas, catedràtic de Ciència Política de la Universitat de Barcelona i d’Anna Alabart, a càrrec de Joaquim Sempere, sociòleg.  

D’altra banda, presentarem públicament el número de la revista Àmbits de Política i Societat: Prospectiva, la ciència que estudia el futur. Ens acompanyarà Jordi Serra del Pino (expert en prospectiva i articulista), Elisabet Roselló (consultora al Centre for Postnormal Policy and Future Studies) i Xavier Ferrer (president del Consell Català del Moviment Europeu i articulista).

Després dels actes tots els assistents estan convidats a un refrigeri.

L’acte tindrà lloc a la Sala Cotxeres del Palau Robert (Passeig de Gràcia, 107, de Barcelona) a les 18h. Inscripcions a través del següent FORMULARI

ENLLAÇ D’INTERÈS

INSCRIPCIONS

Share This