FORMACIÓ CONTINUADA

FITXA DEL CURS

35. DE TRUMP A MACRON, HIPERLIDERATGES I POLÍTICA CONTEMPORÀNIA (Curs en Streaming)

Presentació

Curs que realitzarem en Streaming, a través de la Plataforma ZOOM. 

Hi hauran aportacions teòriques amb ajuts de PPS i vídeo, a més promourem un intens debat a classe

OBJECTIUS

 

Aconseguir conèixer els models semipresidencial francès i presidencial nord-americà així com els sistemes d'elecció i els darrers processos:

primàries i caucus a USA i eleccions locals a França. També coneixerem les figures dels respectius presidents.

 

PROGRAMA

DESCRIPCIÓ DE LES SESSIONS / CONTINGUT DEL TALLER:

 

1.- Els models presidencials nord-americà i semi-presidencial Francès, elements teòrics i definitoris.

 

2.- Els processos d'elecció en curs a Estats Units i França, anàlisi teòrica

 

3.- Les característiques i elements definitoris de les personalitats

Presidencials: Donald Trump i Emmanuel Macron.

 

4.- Projeccions i estimacions.

 

Destinataris

El curs va dirigit a Graduats en Ciència Política i Sociologia i també a professionals de la comunicació, professors de secundària i a públic interessat ens els models presidencial USA i semipresidencia francès. 

PROFESSORAT

Sr. Albert Balada, DEASI en Història del Pensament i dels moviments socials i polítics, per la Universitat Complutense de Madrid i la UNED, és Màster en Dret Local i Màster en Exclusió social i polítiques d’integració social, Màster en Ciència Política i de l’administració, Màster en Sociologia, Llicenciat en Ciència Política i en Sociologia i Graduat en Llengua i Civilització francesa.

Ha estat consultor per diferents organitzacions polítiques i think-tanks, així com pel team presidencial Obama/Biden. És membre de la junta de Govern del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya.

Entre els seus treballs figuren els llibres “Manual de Supervivència“  (2010) i “Ètica i Estètica en una Catalunya Estat, un nou model de valors col·lectius” (2014). Ha publicat també poesia i Crítica de l’Art.

DATA LÍMIT D'INSCRIPCIÓ

Fins el 27 octubre de 2020

DATA D'INICI

28 octubre de 2020

DATA DE FI

9 novembre de 2020

PREU PER COL·LEGIATS/DES I ESTUDIANTS

40 euros (col·legiats en situació d'atur, 20% descompte)

PREU PER NO COL·LEGIATS/DES

55 euros (persones no col·legiades en situació d'atur 10% de descompte)

CALENDARI DE CLASSES

Dies 28 d'octubre 2, 4 i 9 de novembre de 17:00 a 19:00h.

Plataforma Zoom.

LLOC ON S'IMPARTEIX

PLATAFORMA ZOOM

Curs en Streaming.

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA

Per formalitzar la matrícula del curs, cal adjuntar la següent documentació:

- Fotocòpia del DNI/NIE (només per aquelles persones que no estan col·legiades)

- Fotocòpia del comprovant de pagament del curs (només per aquelles persones que facin el pagament a través de transferència bancària).

- Els estudiants de Ciències Polítiques i/o de Sociologia (amb la meitat de crèdits totals aprovats) gaudeixen d'un preu especial. En cas de ser-ho, caldrà presentar una còpia de la matrícula de la universitat de l'any en curs.

- Per poder gaudir del descompte per aturats, cal aportar document de situació administrativa (SOC). Només és pot gaudir d'un descompte per persona i curs.

VOLS BONIFICAR-TE AQUEST CURS? [+]
El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya durà a terme de forma gratuïta la gestió de la bonificació de les cotitzacions de la Seguretat Social per finançar el cost dels curs a través de Fundae. És imprescindible que les empreses interessades facin saber al Col·legi la seva voluntat de bonificar-se el curs almenys 10 dies abans de l'inici d'aquest, al correu formacio@colpis.cat.

FITXA D'INSCRIPCIÓ
DADES PERSONALS
Els camps marcats amb * són obligatoris
DOCUMENTACIÓ A ADJUNTAR (2) (EL NÚM. MÀXIM DE FITXERS ÉS DE 5)
SELECCIONAR ARXIU (adjuntar fitxers en format jpg, pdf o doc)
[+] Adjuntar un altre fitxer
DADES DE L'EMPRESA (Emplenar aquest apartat en el cas que es vulgui facturar a l'empresa)

El Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya tracta la informació que ens proporciona amb la finalitat d'oferir-li el servei sol·licitat. Es conservaran les dades facilitades mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no seran cedides a tercers, excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té el dret d'obtenir confirmació de si al Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya estem tractant les seves dades personals, així que té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries.

Responsable: Identitat: Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya-NIF: Q5856239H Direcció postal: C/Roger de Llúria, 155; Entresòl 1a; 08037 Barcelona Telèfon: 932414122 Correu electrònic: colpis@colpis.cat

(1) El preu per estudiant s'aplica exclusivament als estudiants de les llicenciatures de Ciències Polítiques i Sociologia.

(2) Per considerar efectiva la matrícula és imprescindible fer arribar al Col·legi, abans de l'inici del curs, els documents que s'indiquin a la fitxa de cada curs.

(3) El COLPIS no garanteix la realització d’aquesta activitat formativa si no s’arriba a un número mínim d’alumnes.

(4) Una vegada formalitzada la matrícula no es retornarà l’import de la mateixa excepte que l’organització anul·li l’activitat formativa.

Share This