FORMACIÓ CONTINUADA

FITXA DEL CURS

30. COM PRESENTAR LA MILLOR VERSIÓ DE TU MATEIX A LES ENTREVISTES DE FEINA

Presentació

No hi ha una segona oportunitat per donar una bona primera impressió. En les entrevistes de feina, a més dels coneixements i l'experiència per poder desenvolupar eficaçment el treball, es valoren moltes altres qualitats relacionades amb les habilitats de comunicació i l’actitud. Tenim molt poc temps per mostrar i convèncer l'entrevistador que som la persona adequada, per la qual cosa no només és important el que diem, sinó també i, sobretot, com ho diem.

 

 

OBJECTIUS

Taller eminentment pràctic amb supòsits reals i quotidians, fent reflexions d'ordre teòric, a través de diferents tècniques de dinàmica de grup

 

PROGRAMA

• Consciència de la nostra pròpia imatge i del que transmetem als altres.

• Les preguntes trampa dels reclutadors: Com respondre preguntes difícils o impertinents.

• Paraules prohibides

• El llenguatge positiu i d'influència

• Comunicació no verbal en el procés de selecció.

• La posada en escena

 

Destinataris

Persones que estiguin en cerca de feina i/o persones que busquen pendre conciència de la propia imatge, i millorar el llenguatge corporal i verbal.

PROFESSORAT

Pilar Sardà, Diplomada en art dramàtic i llicenciada en Dret, actriu i advocada. Especialista en comunicació jurídica i oratòria processal, docent en el Màster de l'Advocacia de la Universitat de Barcelona (UB), en el Postgrau de Pràctica jurídica de l'Iltre. Imparteix cursos i seminaris d'habilitats professionals i de comunicació en diferents Col·legis Professionals de Catalunya. 

DATA LÍMIT D'INSCRIPCIÓ

Fins el 19 novembre de 2021

DATA D'INICI

24 novembre de 2021

DATA DE FI

26 novembre de 2021

PREU PER COL·LEGIATS/DES I ESTUDIANTS

38 euros

PREU PER NO COL·LEGIATS/DES

45 euros

CALENDARI DE CLASSES

Dates: 24, 25 i 26 de novembre de 2021

Horari: de 10 a 12h

 

LLOC ON S'IMPARTEIX

Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya
C/Roger de Llúria 155-157, entresòl 1a - 
08037 Barcelona - Tel. 93 241 41 22

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA

Per formalitzar la matrícula del curs, cal adjuntar la següent documentació:

- Col·legiats d'altres col·legis professionals han d'enviar un correu a formacio@colpis.cat identificat-se com a tals per a poder gaudir del descomte de col·legiats.

- Fotocòpia del comprovant de pagament del curs (només per aquelles persones que facin el pagament a través de transferència bancària).

- Els estudiants de Ciències Polítiques i/o de Sociologia (amb la meitat de crèdits totals aprovats) gaudeixen d'un preu especial. En cas de ser-ho, caldrà presentar una còpia de la matrícula de la universitat de l'any en curs.

- Per poder gaudir del descompte per aturats, cal aportar document de situació administrativa (SOC). Només es pot gaudir d'un descompte per persona i curs.

VOLS BONIFICAR-TE AQUEST CURS? [+]

El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya durà a terme de forma gratuïta la gestió de la bonificació de les cotitzacions de la Seguretat Social per finançar el cost dels curs a través de Fundae. És imprescindible que les empreses interessades facin saber al Col·legi la seva voluntat de bonificar-se el curs almenys 10 dies abans de l'inici d'aquest, al correu formacio@colpis.cat.

FITXA D'INSCRIPCIÓ
DADES PERSONALS
Els camps marcats amb * són obligatoris
DOCUMENTACIÓ A ADJUNTAR (2) (EL NÚM. MÀXIM DE FITXERS ÉS DE 5)
SELECCIONAR ARXIU (adjuntar fitxers en format jpg, pdf o doc)
[+] Adjuntar un altre fitxer
DADES DE L'EMPRESA (Emplenar aquest apartat en el cas que es vulgui facturar a l'empresa)

El Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya tracta la informació que ens proporciona amb la finalitat d'oferir-li el servei sol·licitat. Es conservaran les dades facilitades mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no seran cedides a tercers, excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té el dret d'obtenir confirmació de si al Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya estem tractant les seves dades personals, així que té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries.

Responsable: Identitat: Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya-NIF: Q5856239H Direcció postal: C/Roger de Llúria, 155; Entresòl 1a; 08037 Barcelona Telèfon: 932414122 Correu electrònic: colpis@colpis.cat

(1) El preu per estudiant s'aplica exclusivament als estudiants de les llicenciatures de Ciències Polítiques i Sociologia.

(2) Per considerar efectiva la matrícula és imprescindible fer arribar al Col·legi, abans de l'inici del curs, els documents que s'indiquin a la fitxa de cada curs.

(3) El COLPIS no garanteix la realització d’aquesta activitat formativa si no s’arriba a un número mínim d’alumnes.

(4) Una vegada formalitzada la matrícula no es retornarà l’import de la mateixa excepte que l’organització anul·li l’activitat formativa.

Share This