FORMACIÓ CONTINUADA

FITXA DEL CURS

11. PowerBI per a l’analítica de dades

Presentació

PowerBI és un dels programes per a l’analítica i la intel·ligència de negoci més populars i demandats del mercat. Forma part de l’ecosistema de Microsoft, i amb una interfície similar a Excel, permet crear complets resums de dades interactius.

OBJECTIUS

Al finalitzar la formació, els i les participants podran:

 • Importar i organitzar correctament diverses fonts de dades
 • Representar gràficament i de manera interactiva dades pròpies
 • Crear reports i dashboards que resumeixin efectivament un conjunt de dades
 • Realitzar projectes d’anàlisi en PowerBI

PROGRAMA

 1. Introducció a PowerBI
 2. Fonts de dades
 3. Models de dades relacionals
 4. Bàsics de codi DAX
 5. Reports i visualitzacions
 6. Jerarquies i tooltips
 7. Analítica avançada
 8. Publicació de Dashboards

Si les i els participants ho desitgen, també se’ls pot orientar cap a la preparació del certificat oficial de PowerBI, el DA100.

Destinataris

No es requereixen coneixements previs, ja que el curs és de nivell introductori. Es requereix el sistema operatiu Windows per instal·lar el programari (gratuït). El procés d’instal·lació es realitzarà a classe.

PROFESSORAT

Joan Gasull Jolis. Científic de dades, estadístic i sociòleg. Formador a Netmind, freelance, professor a la UAB, freelance i formador online de LinkedIn Learning. Microsoft Certified Trainer.

DATA LÍMIT D'INSCRIPCIÓ

Fins el 3 febrer de 2022

DATA D'INICI

7 febrer de 2022

DATA DE FI

11 febrer de 2022

PREU PER COL·LEGIATS/DES I ESTUDIANTS

150 euros (col·legiats en situació d'atur, 20% descompte)

PREU PER NO COL·LEGIATS/DES

195 euros (persones no col·legiades en situació d'atur 10% de descompte)

CALENDARI DE CLASSES

De dilluns 7 a divendres 11 de febrer, de 17:30 a 20:30.

Format: Virtual.

LLOC ON S'IMPARTEIX

Plataforma Zoom

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA

Per formalitzar la matrícula del curs, cal adjuntar la següent documentació:

- Fotocòpia del DNI/NIE (només per aquelles persones que no estan col·legiades)

- Fotocòpia del comprovant de pagament del curs (només per aquelles persones que facin el pagament a través de transferència bancària).

- Els estudiants de Ciències Polítiques i/o de Sociologia (amb el 75% de crèdits totals aprovats) es poden inscriure i gaudeixen d'un preu especial. En cas de ser-ho, caldrà presentar una còpia de la matrícula de la universitat de l'any en curs.

- Per poder gaudir del descompte per aturats, cal aportar document de situació administrativa (SOC). Només es pot gaudir d'un descompte per persona i curs.

- Els alumnes No Col·legiats han d'entregar una còpia del títol Universitari, en cas de no estar en possesió de ningún titol universitari heu de consultar a formacio@colpis.cat on es valorarà si us podeu inscriure al postgrau.

VOLS BONIFICAR-TE AQUEST CURS? [+]
El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya durà a terme de forma gratuïta la gestió de la bonificació de les cotitzacions de la Seguretat Social per finançar el cost dels curs a través de Fundae. És imprescindible que les empreses interessades facin saber al Col·legi la seva voluntat de bonificar-se el curs almenys 10 dies abans de l'inici d'aquest, al correu formacio@colpis.cat.

FITXA D'INSCRIPCIÓ
DADES PERSONALS
Els camps marcats amb * són obligatoris
DOCUMENTACIÓ A ADJUNTAR (2) (EL NÚM. MÀXIM DE FITXERS ÉS DE 5)
SELECCIONAR ARXIU (adjuntar fitxers en format jpg, pdf o doc)
[+] Adjuntar un altre fitxer
DADES DE L'EMPRESA (Emplenar aquest apartat en el cas que es vulgui facturar a l'empresa)

El Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya tracta la informació que ens proporciona amb la finalitat d'oferir-li el servei sol·licitat. Es conservaran les dades facilitades mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no seran cedides a tercers, excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té el dret d'obtenir confirmació de si al Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya estem tractant les seves dades personals, així que té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries.

Responsable: Identitat: Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya-NIF: Q5856239H Direcció postal: C/Roger de Llúria, 155; Entresòl 1a; 08037 Barcelona Telèfon: 932414122 Correu electrònic: colpis@colpis.cat

(1) El preu per estudiant s'aplica exclusivament als estudiants de les llicenciatures de Ciències Polítiques i Sociologia.

(2) Per considerar efectiva la matrícula és imprescindible fer arribar al Col·legi, abans de l'inici del curs, els documents que s'indiquin a la fitxa de cada curs.

(3) El COLPIS no garanteix la realització d’aquesta activitat formativa si no s’arriba a un número mínim d’alumnes.

(4) Una vegada formalitzada la matrícula no es retornarà l’import de la mateixa excepte que l’organització anul·li l’activitat formativa.

Share This