FORMACIÓ CONTINUADA

FITXA DEL CURS

29. GESTIÓ DE PROJECTES FINANÇATS PEL PROGRAMA DE RECUPERACIÓ, TRANSFORMACIÓ I RESILIÈNCIA (NEXT GENERATION)

Presentació

Els fons Next Generation són una oportunitat única i excepcional, ja que poden aportar a ajuntaments, empreses, universitats i altres institucions uns recursos importantíssims per a finançar projectes. Tanmateix, la gestió d’aquests fons comporta un repte important per als beneficiaris de les subvencions, com a conseqüència d’un marc legal molt particular. Conèixer a fons les normes aplicables i identificar quins aspectes de l’organització cal adaptar per assegurar l’èxit dels projectes finançats és fonamental. Aquest curs pretén donar aquest coneixement imprescindible per a l’èxit.

OBJECTIUS

L’objectiu del curs és proporcionar els coneixements i eines necessàries per a una gestió de les actuacions finançades amb fons Next Generation de conformitat amb la normativa aplicable. El curs té quatre sessions de tres hores cadascuna.

 

PROGRAMA

Sessió 1: Característiques i estructura del Pla (CID, OA, Components, etc...) i marc normatiu europeu i espanyol

Sessió 2: Etiquetatge verd i digital  i danys no significatius al medi ambient (DNSH)

Sessió 3: prevenció, detecció i correcció del frau, la corrupció i el conflicte d’interès; ajuts d’estat i doble finançament; identificació del perceptor final i comunicació

Sessió 4: sistema de gestió i seguiment

Destinataris

- Personal tècnic de l'Administració que coordini i/o participi en diferents projectes europeus (àrees de promoció econòmica, serveis socials, educació, medi ambient, etc...).

- Professionals que treballin en entitats privades, organitzacions sense ànim de lucre o empreses que coordinin xarxes transnacionals i/o gestionin projectes europeus

- Titulats/des de diverses especialitats que desitgin conèixer instruments per a la planificació i gestió de projectes finançats per la UE.

PROFESSORAT

 

Marta Rojas: Sòcia fundadora de l’empresa B.Link, especialitzada en el suport en la captació i gestió de projectes europeus. Té més de 14 anys d’experiència en múltiples programes finançats per la Unió Europea.

 

Maria Ramos: experta amb més de 20 anys d’experiència en els àmbits de la mobilitat, el canvi climàtic i la sostenibilitat, a més de captació i gestió de fons europeus.

 

Albert Sorrosal: ha treballat com a expert de la Comissió Europea des de 1997. És formador del COLPIS en gestió de projectes europeus des de fa més de 15 anys i actualment és el Coordinador del Post-grau en aquest tema. Actualment compagina la seva feina amb la Comissió Europea amb el suport a institucions catalanes en la gestió de fons Next Generation.

 

DATA LÍMIT D'INSCRIPCIÓ

Fins el 15 setembre de 2022

DATA D'INICI

21 setembre de 2022

DATA DE FI

12 octubre de 2022

PREU PER COL·LEGIATS/DES I ESTUDIANTS

175 euros (col·legiats en situació d'atur, 10% descompte)

PREU PER NO COL·LEGIATS/DES

210 euros (col·legiats en situació d'atur, 10% descompte)

CALENDARI DE CLASSES

Dates: 21, 28 de setembre i 5, 12 octubre.

Horari: 16:00 a 19:00h

Format: Presencial

LLOC ON S'IMPARTEIX

Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a
08037 Barcelona

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA

Per formalitzar la matrícula del curs, cal adjuntar la següent documentació:

- Fotocòpia del DNI/NIE (només per aquelles persones que no estan col·legiades)

- Fotocòpia del comprovant de pagament del curs (només per aquelles persones que facin el pagament a través de transferència bancària).

- Els estudiants de Ciències Polítiques i/o de Sociologia (amb la meitat de crèdits totals aprovats) gaudeixen d'un preu especial. En cas de ser-ho, caldrà presentar una còpia de la matrícula de la universitat de l'any en curs.

- Per poder gaudir del descompte per aturats, cal aportar document de situació administrativa (SOC). Només és pot gaudir d'un descompte per persona i curs.

VOLS BONIFICAR-TE AQUEST CURS? [+]
El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya durà a terme de forma gratuïta la gestió de la bonificació de les cotitzacions de la Seguretat Social per finançar el cost dels curs a través de Fundae. És imprescindible que les empreses interessades facin saber al Col·legi la seva voluntat de bonificar-se el curs almenys 10 dies abans de l'inici d'aquest, al correu formacio@colpis.cat.

FITXA D'INSCRIPCIÓ
DADES PERSONALS
Els camps marcats amb * són obligatoris
DOCUMENTACIÓ A ADJUNTAR (2) (EL NÚM. MÀXIM DE FITXERS ÉS DE 5)
SELECCIONAR ARXIU (adjuntar fitxers en format jpg, pdf o doc)
[+] Adjuntar un altre fitxer
DADES DE L'EMPRESA (Emplenar aquest apartat en el cas que es vulgui facturar a l'empresa)

El Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya tracta la informació que ens proporciona amb la finalitat d'oferir-li el servei sol·licitat. Es conservaran les dades facilitades mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no seran cedides a tercers, excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té el dret d'obtenir confirmació de si al Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya estem tractant les seves dades personals, així que té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries.

Responsable: Identitat: Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya-NIF: Q5856239H Direcció postal: C/Roger de Llúria, 155; Entresòl 1a; 08037 Barcelona Telèfon: 932414122 Correu electrònic: colpis@colpis.cat

(1) El preu per estudiant s'aplica exclusivament als estudiants de les llicenciatures de Ciències Polítiques i Sociologia.

(2) Per considerar efectiva la matrícula és imprescindible fer arribar al Col·legi, abans de l'inici del curs, els documents que s'indiquin a la fitxa de cada curs.

(3) El COLPIS no garanteix la realització d’aquesta activitat formativa si no s’arriba a un número mínim d’alumnes.

(4) Una vegada formalitzada la matrícula no es retornarà l’import de la mateixa excepte que l’organització anul·li l’activitat formativa.

Share This