Notícies

octubre 23, 2014
INNOVACIÓ SOCIAL: POLÍTIQUES PÚBLIQUES I ESTRATÈGIES DE CREATIVITAT CIUTADANA EN UN CONTEXT DE CRISI
Ampliació d’inscripcions fins al 31/10

La identificació tant dels límits i contradiccions, com també dels reptes i potencials que suposen els processos d’innovació social -tan per part de les administracions públiques com des de la ciutadania organitzada pel tractament i la transformació de les dinàmiques d’exclusió social-, és una qüestió important per els nostres dies.

En aquest sentit, el curs està adreçat a persones que treballen per la transformació social, ja sigui dins de les administracions públiques com des del si dels moviments socials o d’entitats de la societat civil organitzades per al tractament i la transformació de les dinàmiques d’exclusió.

La data límit d’inscripció és el proper dimarts dia 28 d’octubre de 2014, i el curs tindrà lloc del 4 al 25 de novembre al Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya (c/ Roger de Llúria 155-157, entresòl 1a). El curs serà impartit pel professor Santiago Eizaguirre, sociòleg i professor de la Universitat de Barcelona.

BONIFICA’T LA TEVA FORMACIÓ AL COL·LEGI
Si estàs interessat/da en sol·licitar finançament per algun d’aquests cursos a través de la bonificació de les cotitzacions de la Seguretat Social en concepte de formació professional dels treballadors/es de les empreses, el Col·legi et facilita la seva gestió. Per a obtenir més informació sobre aquest servei, clicka aquí

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Share This