ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

ÚLTIMS DIES DE MATRÍCULA AL CURS: 'NOVES FORMES DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA: L'ÚS DE LES TIC'

El fet que una part molt important de la ciutadania faci ús de les tecnologies de la comunicació representa una oportunitat per a les institucions que han de fer front a la crisi de representativitat que pateixen. Tanmateix, perquè els processos participatius a través de les TIC siguin efectius, cal conèixer en profunditat les eines que existeixen i els mètodes per extreure bons resultats.
ÚLTIMS DIES DE MATRÍCULA AL CURS: 'NOVES FORMES DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA: L'ÚS DE LES TIC'

Aquest curs facilitarà les eines i les aplicacions per a desenvolupar processos participatius a través d'entorns 2.0, si bé vol fer també una reflexió sobre les conseqüències de la seva utilització, així com l'anàlisi d'experiències portades a terme.

Per tant, coneixerem la importància i utilitat de l'aplicació de les TIC en l'àmbit de la participació ciutadana i desenvoluparem habilitats bàsiques en l'ús de les noves tecnologies en inciatives de participació.

El curs tindrà lloc de l'11 al 20 de juny, dimarts i dijous de 18 a 21 hores.

BONIFICA'T LA TEVA FORMACIÓ AL COL·LEGI
Si estàs interessat/da en sol·licitar finançament per algun d'aquests cursos a través de la bonificació de les cotitzacions de la Seguretat Social en concepte de formació professional dels treballadors/es de les empreses, el Col·legi et facilita la seva gestió. Per a obtenir més informació sobre aquest servei, clicka aquí


ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web