ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

VOLS ESTAR INFORMAT SOBRE EL TEU SECTOR? SEGUEIX-NOS!

Des del Col·legi treballem cada dia per mantenir-vos informats i informades sobre tot allò que es mou en els camps de la Sociologia i de la Ciència Política. Si voleu estar al dia només ens heu de seguir a través dels diversos canals de comunicació que posem al vostre abast.
VOLS ESTAR INFORMAT SOBRE EL TEU SECTOR? SEGUEIX-NOS!

Avui dia es produeix una quantitat ingent d'informació, aquesta circula molt ràpid i sovint també es perd entre l'allau de notícies que diàriament rebem al nostre correu, a les nostres xarxes socials i, encara, a les bústies de casa nostra. Per a això calen filtres que concentrin la informació que ens interessa: el Col·legi n'és un d'ells!

Cada dia us oferim informació actualitzada sobre el vostre sector: la Ciència Política i la Sociologia. Beques, premis, ajuts, subvencions, congressos, activitats, publicacions, articles, convocatòries de feina i de voluntariat i molt més es recopila i s'ofereix a través de diversos canals: la web, el butlletí electrònic, Twitter (@ColpisCat), el nostre grup al Facebook i el bloc Àmbits de Política i Societat.

Per tant, si voleu estar al dia d'allò que passa en la vostra professió només heu de triar un d'aquests canals, o tots ells, i a més de rebre aquesta informació podreu fer una altra cosa encara més interessant: complementar-la, àmpliar-la, comentar-la o compartir-la amb els vostres col·legues. Us hi estarem esperant!

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web