ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

OBERTA LA INSCRIPCIÓ ALS NOUS CURSOS DEL COL·LEGI

Octubre-desembre 2013 Ja està disponible l'oferta formativa del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya per al darrer trimestre d'aquest any.
OBERTA LA INSCRIPCIÓ ALS NOUS CURSOS DEL COL·LEGI

Aquests són els cursos que hem organitzat des del Col·legi per a aquest proper trimestre, alguns d'ells són nous en l'oferta formativa del Col·legi. Totes les matrícules estan ja obertes:


ÀREA D'INVESTIGACIÓ SOCIAL

Programa R: Programari lliure per a l'anàlisi i tractament de dades estadístiques. Del 18 d'octubre al 15 de novembre. Matrícula fins l'11 d'octubre.

ÀREA DE TECNOLOGIES DE LA INFORMACIÓ I LA COMUNICACIÓ

Taller: com fer presentacions amb Prezi. NOU! Del 22 al 29 de novembre. Matrícula fins el 15 de novembre.

ÀREA DE GESTIÓ DE PROJECTES

Taller: redacció de documents administratius i d'ús a les administracions públiques. NOU! Del 29 d'octubre al 19 de novembre. Matrícula fins el 22 d'octubre.

Disseny d'indicadors per al seguiment i avaluació de projectes. Del 21 d'octubre a l'11 de novembre. Matrícula fins el 14 d'octubre.

ÀREA D'ACCIÓ INTERNACIONAL I UNIÓ EUROPEA

Recursos per a la internacionalitzció d'empreses i projectes. Del 26 de novembre al 17 de desembre. Matrícula fins el 19 de novembre.

Eines pràctiques per a la planificació i gestió de projectes europeus [11a edició]. Del 24 d'octubre al 19 de desembre. Matrícula fins el 17 d'octubre.


Si estàs interessat o interessada en sol·licitar finançament per algun d'aquests cursos a través de la bonificació de les cotitzacions de la Seguretat Social en concepte de formació professional dels treballadors/es de les empreses, el Col·legi et facilita la seva gestió. Per a més informació contacta amb formacio@colpis.cat

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web