ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

ÚLTIMS DIES DE MATRÍCULA AL CURS: 'DISSENY D'INDICADORS PER AL SEGUIMENT I AVALUACIÓ DE PROJECTES'

Aquest curs abordarà els diferents aspectes que envolten i determinen el seguiment i l’avaluació dels projectes a partir de les diferents fases del desenvolupament. Es centrarà, per tant, en l’elaboració d’indicadors claus tenint en compte el tipus de dades i els tipus d’informants.
ÚLTIMS DIES DE MATRÍCULA AL CURS: 'DISSENY D'INDICADORS PER AL SEGUIMENT I AVALUACIÓ DE PROJECTES'

L’execució de projectes impulsats per administracions públiques, institucions i altres tipus d’entitats va directament associada amb el seu seguiment i avaluació. Per aquesta raó, cal disposar de dades prou significatives que expliquin si s’estan aconseguint els objectius plantejats, com s’està fent i quins són els resultats esperats. Aquesta informació ha de ser prou rellevant com per prendre decisions per a la millora del projecte. Els indicadors són un dels instruments bàsics per seguir i avaluar de els projectes, i d’aquí la seva importància a l’hora de planificar-los.


L’objectiu general del curs és dissenyar i construir indicadors que permetin el seguiment i de l’avaluació dels projectes.


Aquest curs s'impartirà del 21 d'octubre a l'11 de novembre. Matrícula encara oberta.


BONIFICA'T LA TEVA FORMACIÓ AL COL·LEGI
Si estàs interessat/da en sol·licitar finançament per algun d'aquests cursos a través de la bonificació de les cotitzacions de la Seguretat Social en concepte de formació professional dels treballadors/es de les empreses, el Col·legi et facilita la seva gestió. Per a obtenir més informació sobre aquest servei, clicka aquí

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web