ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

ÚLTIMS DIES DE MATRÍCULA AL TALLER: COM FER PRESENTACIONS AMB PREZI

Tan important com la preparació i la gestió de projectes és la seva presentació. Al Col·legi ens hem proposat posar en valor aquesta part fonamental de tot projecte i anar un pas més enllà de les clàssiques diapositives, ensenyant-vos a crear presentacions totalment personalitzades, originals i úniques per a dotar els vostres projectes de l'impacte que busqueu. Per això organitzem aquest taller sobre un programa innovador i en alça: el Prezi.
ÚLTIMS DIES DE MATRÍCULA AL TALLER: COM FER PRESENTACIONS AMB PREZI

Prezi és una eina de suport audiovisual que per la seva arquitectura totalment diferent i original i pel seu dinamisme s’ha convertit en l’eina de moda a l’hora de completar les presentacions o classes, amb exemples com aquests: http://ow.ly/qvdSihttp://ow.ly/qJ4OZ.

Algunes de les característiques més destacades d'aquesta aplicació és que la creació de presentacions és on line i d'accés gratuït, permetent treballar col·laborativament amb altres persones que també vulguin participar en la creació de la presentació.

L'objectiu general d'aquest taller que oferim per primer cop al Col·legi és dissenyar una presentació amb Prezi a través del desenvolupament de les eines més importants de les que disposa.


Aquest taller tindrà lloc del 22 al 29 de novembre. Matrícula encara oberta!

BONIFICA'T LA TEVA FORMACIÓ AL COL·LEGI
Si estàs interessat/da en sol·licitar finançament per algun d'aquests cursos a través de la bonificació de les cotitzacions de la Seguretat Social en concepte de formació professional dels treballadors/es de les empreses, el Col·legi et facilita la seva gestió. Per a obtenir més informació sobre aquest servei, clicka aquí


ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web