ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

CURS: LA REDACCIÓ DE PROJECTES

Últimes places disponibles! El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya organitza el curs La redacció de projectes: anàlisi dels problemes, definició d'objectius i resultats esperats. L'objectiu del curs és dissenyar projectes, ja sigui partint d'una idea, una necessitat o un problema, i redactar-los de forma entenedora i coherent segons els objectius establerts.
CURS: LA REDACCIÓ DE PROJECTES

El treball per projectes és cada vegada més comú a qualsevol tipus d'organització. Les claus perquè aquests esdevinguin projectes d'èxit radica principalment en un disseny acurat que doni resposta als objectius marcats. En aquest procés, la redacció del projecte i la definició exhaustiva dels objectius són fonamentals perquè aquests siguin aprovats per les organitzacions promotores i/o finançadores.

Els curs vol donar eines útils per la redacció de projectes i la definició dels objectius, que serveixin per afrontar amb èxit la proposta encarregada per qualsevol organització o pròpies de les tasques del càrrec ocupat.

Aquest curs s'impartirà del 3 al 17 de febrer, dilluns de 16.00 a 19.00 hores.

 

BONIFICA'T LA TEVA FORMACIÓ AL COL·LEGI
Si estàs interessat/da en sol·licitar finançament per algun d'aquests cursos a través de la bonificació de les cotitzacions de la Seguretat Social en concepte de formació professional dels treballadors/es de les empreses, el Col·legi et facilita la seva gestió. Per a obtenir més informació sobre aquest servei, clicka aquí

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web