ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

XERRADA AMB ORHAN PAMUK

Trobades D.O. Europa - Dijous 3 de març Què significa formar part d’Europa? Quins trets caracteritzen les comunitats que hi conviuen? Existeix una identitat europea, o és una construcció econòmica que no aconsegueix definir una associació amb valors i objectius compartits per les seves institucions i, sobretot, per les seves comunitats?
XERRADA AMB ORHAN PAMUK

Aquestes són només algunes de les qüestions sobre les quals reflexiona D.O. Europa, el cicle de xerrades que té lloc al Born Centre Cultural entre el 6 de març i el 3 d’abril (cada dijous, a les 19 h). Mònica Terribas condueix cinc sessions de converses obertes amb sis intel·lectuals que, des de trajectòries d’excel·lència, ens ajudaran a entreveure les múltiples respostes a aquestes preguntes.

Les aportacions d’aquestes personalitats ens permetran aprofundir en el calidoscopi europeu en permanent mutació del qual forma part, també, la identitat catalana.

L’última sessió del cicle la protagonitzarà l’escriptor i Premi Nobel de Literatura 2006 Ohran Pamuk, professor d’Humanitats a la Universitat de Columbia, que va ser sotmès a un judici per injúries contra l’Estat turc arran de la seva denúncia pública del genocidi armeni perpetrat per l’Imperi otomà l’any 1915.

ENLLAÇ D'INTERÈS
FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web