ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

NOVA EDICIÓ DEL CURS 'EXCEL APLICAT A L'ANÀLISI DE DADES ESTADÍSTIQUES'

Inscripcions fins al proper dia 20 de maig L'objectiu general del curs és desenvolupar les funcions bàsiques del programa Excel per al tractament i anàlisi de dades quantitatives: procediments, aplicacions, interpretació de resultats i elaboració d'informes.
NOVA EDICIÓ DEL CURS 'EXCEL APLICAT A L'ANÀLISI DE DADES ESTADÍSTIQUES'

L'anàlisi de dades estadístiques sovint requereix de programes informàtics especialitzats que faciliten el seu tractament i la seva transformació. Tanmateix, el programari Excel de Microsoft Office permet també desenvolupar diversos procediments de tractament de variables i dades. En aquest sentit, el curs vol donar a conèixer, des d'una orientació fonamentalment pràctica i instrumental, els procediments de tractament de fitxers, de transformació de les dades d'una matriu i d'anàlisi de dades estadístiques a través del programa Excel.

El curs anirà a càrrec de Laura Morató, sociòloga i Responsable de l'Àrea de Dades del Panel de les Desigualtats de la Fundació Jaume Bofill, i tindrà lloc del 23 de maig al 13 de juny de 2014 els divendres de 16:00h a 20:00h a Click & Do (Carrer Pelai, 8. Barcelona).Bonifica la teva formació al Col·legi
Si estàs interessat/da en sol·licitar finançament per algun d'aquests cursos a través de la bonificació de les cotitzacions de la Seguretat Social en concepte de formació professional dels treballadors/es de les empreses, el Col·legi et facilita la seva gestió. Per a obtenir més informació sobre aquest servei, clica aquí.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web