ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

CURS "ANÀLISI DE TEXTOS, IMATGES I SO: APLICACIÓ DEL PROGRAMA ATLAS.TI"

Nova edició. Inscripcions fins al 16 de juny En l'àmbit de la recerca qualitativa, tant professional com acadèmica, sovint sorgeix el dubte sobre com es poden analitzar els continguts de materials com ara transcripcions d'entrevsites, grups de discussió, textos legislatius i/o periodístics, documents sonors i audiovisuals, fotografies i altres documents visuals, entre altres.
CURS

En aquest sentit, el curs pretén donar a conèixer les principals eines que ofereix el programa ATLAS.TI per a l’anàlisi d'aquest tipus de materials. La formació va especialment destinada a investigadors/res socials que treballen amb materials qualitatius; professionals que treballen en gabinets de comunicació política i/o assessorament legal; professionals que treballen en centres de dades, control i seguiment de continguts periodístics i/o audivisuals i a qualsevol persona interessa en la l'anàlisi qualitativa de continguts.

La metodologia didàctica del curs es fonamentarà en la pràctica amb el programari ATLAS.ti. Per altra banda, els continguts teòrics també seran importants, de manera que es puguin identificar les diferents orientacions analítiques i es puguin relacionar amb els corrents teòrics i metodològics. Durant el curs s’oferiran exemples pràctics i es realitzaran a l’aula exercicis d’aplicació de les perspectives revisades.

El curs serà impartit per Joan Miquel Verd, professor de Sociologia a la Universitat Autònoma de Barcelona. Començarà el dia 18 de juny i s'impartirà també els dimecres 2, 9 i 17 de juliol de 18 a 21h.

La data límit d'inscripció és l'11 de juny.


BONIFICA LA TEVA FORMACIÓ AL COL·LEGI
Si estàs interessat/da en sol·licitar finançament per algun d'aquests cursos a través de la bonificació de les cotitzacions de la Seguretat Social en concepte de formació professional dels treballadors/es de les empreses, el Col·legi et facilita la seva gestió. Per a obtenir més informació sobre aquest servei, clica aquí.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web