ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

EL PAPER DE L'EMPRENEDORIA EN EL DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE. EL CAS DE L'ÀFRICA

Divendres 4 de juliol, 9:30h
EL PAPER DE L'EMPRENEDORIA EN EL DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE. EL CAS DE L'ÀFRICA

L'estudi de l’emprenedoria està prosperant en l’economia del desenvolupament. Els països que han vist reduïdes en major mesura les seves taxes de pobresa són aquells que han fomentat un entorn polític i econòmic favorable a les empreses (com per exemple, els tigres asiàtics, els BRICS). L’exercici de l’emprenedoria és fonamental en el desencadenament de la innovació i el creixement econòmic, dues receptes claus per al desenvolupament. A més, els donants i la comunitat internacional per al desenvolupament han posat l’èmfasi en l’emprenedoria per millorar l’impacte i l’eficàcia de l’ajuda. Per tant, l’objectiu d'aquest seminari és proporcionar noves idees sobre els vincles actuals entre l’emprenedoria, la innovació i el desenvolupament. Aquesta serà la base per discutir com les iniciatives empresarials i les agències de desenvolupament poden cooperar millor per a una via de desenvolupament més sostenible i eficaç.

L'acte tindrà lloc el dia 4 de juliol de 2014. 09:30 hrs. CIDOB, sala Jordi Maragall, Elisabets 12, 08001 Barcelona. Organitzat amb el suport d’ACC10.

ENLLAÇ D'INTERÈS
FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web